Despre noi

Orientata catre produsele digitale, compania Sailebao Romania s-a concentrat in mod constant sa ofere clientilor sai tigari electronice produse la cel mai inalt grad de calitate si siguranta. Bazata pe un management experimentat si fonduri bine capitalizate, Sailebao Romania a reusit sa dezvolte, inca de la infiintarea sa in anul 2008, o echipa de profesionisti, specialisti in tigari electronice, pregatiti sa ofere clientilor cele mai bune sfaturi in vederea achizitionarii si folosirii tigarilor electronice.

Inventate in 2003 de catre un chinez, tigarile electronice au luat un avant rapid in ce priveste distributia si vanzarea. Motivul pentru care majoritatea au ales aceasta varianta este dorinta de a renunta definitiv la fumat. Tigara electronica, fata de fumatul conventional, nu contine tutun sau alte substantele chimice pe care le regasim intr-o tigara normala.

De aceea, Sailebao Romania vine in intampinarea celor care doresc sa se lase de fumatul conventional oferind produse si accesorii de calitate, garantate de producatorii internationali: SHENZHEN SAILEBAO TECHNOLOGY CO, LTD si Dekang Biological Technology Co., LTD.

Specialistii in tigari electronice va stau la dispozitie prin intermediul mailului contact@evod.ro sau prin telefon 0749 233 332