Accesorii tigara electronica

Va oferim o gama diversificata de accesorii pentru tgara electronica pentru a face din fumatul electronic o experienta unica. De ce sa nu ai tot timpul o baterie sau un atomizer de rezerva astfel incat sa eviti siuatiile in care bateria se consuma sau lichidul din atomizer se epuizeaza ? Ia-ti toate masurile necesare pentru a te bucura de experiena unica a fumatului electronic oricand si oriunde doresti. 

Accesorii tigara electronica
Atomizor eSmart
Specificatii atomizor eSmart : Capacitate 1.3 ml Rezistenta 2.2 Ω Atomizor neservisabil - rezistenta nu se schimba Fiind considerat consumabil acest produs nu beneficiaza de garantie. ..
17 Lei
Baterie EGO 1100 mAh
Capacitatea bateriei este de 1100 mAh; bateria foloseste tehnologia litiu polimer. Detalii - Baterie EGO 1100 mAh Pentru o durata de viata cat mai mare Bateriile Ego folosesc tehnologia litiu-polimer In functie de capacitatea lor Bateriile Ego au nevoie de 2 pana la 5 ore pentru o reincar..
50 Lei
Baterie eSmart 320 mAh
Bateria eSmart 320 mAh este o baterie care vine in intampinarea clientilor nemultumiti de dimensiunile unei baterii clasice EGO. Specificatii baterie eSmart : Sistem ON/OFF Protectie scurtcircuit Autonomie pana la 12 ore ..
35 Lei
Baterie EVOD
Baterie EVOD Bateria EVOD, ca si celelalte produse ce vin la pachet cu tigara electronica EVOD, este construita pentru a usura munca fumatorului. Unul din avantajele utilizarii bateriei EVOD este durata crescuta de utilizare pana la o noua incarcare a acesteia. Bateria EVOD permite pana la 8..
50 Lei
Baterie EVOD Mini
Baterie EVOD Mini Unul din avantajele utilizarii bateriei EVOD Mini este durata crescuta de utilizare pana la o noua incarcare a acesteia fiind astfel una dintre cele mai durabile baterii din gama bateriilor de mici dimensiuni. Bateria EVOD permite pana la 300-400 inhalari atunci ca..
35 Lei
Baterie EVOD V - Variabila
Baterie EVOD V Variabila 1300 mAh Ca si celelalte produse ce vin la pachet cu tigara electronica EVOD, este construita pentru a usura munca fumatorului. Unul din avantajele utilizarii bateriei EVOD este durata crescuta de utilizare pana la o noua incarcare a acesteia. Bateria EVOD V permite ..
119 Lei
Clearomizor CE4+
Particularitati Clearomizorului CE4+: Clearomizorul CE4+ este servisabil - rezistenta se poate schimba Capacitate : 1,6 ml Rezistenta : 2,4 ohmi Se poate observa cu usurinta nivelul e-lichidului din clearomizor. Rezistent la socuri Fiind consumabil clearomizorul CE4+ nu beneficiaza ..
15 Lei
Clearomizor EVOD
clearomizor evod Cresterea pietei tigarilor electronice nu ar fi fost posibila fara o evolutie tehnologica in randul acestora. Una din componentele tigarii electronice care a beneficiat de avantajele tehnologiei este clearomizolul. Acesta a cunoscut o evolutie demna de mentionat, de la varianta i..
30 Lei
Clearomizor Kanger T2
Produsul comercializat de catre evod.ro este 100% original - vine in ambalajul original al producatorului. Clearomizor Kanger T2 : Clearomizorul Kanger T2 este servisabil - rezistenta se poate inlocui  Capacitate : 2,4 ml Rezistenta : 1,8 ohmi Fiind considerat consumabil acest..
30 Lei
Husa EVOD
husa evod ​Cel mai simplu si usor mod de a purta tot timpul tigara electronica la dumneavoastra. Husa este realizata din piele artificiala, fiind foarte placuta la atins. Se poate purta cu snur la gat sau in buzunar ferindu-se astfel de zgarieturi. ..
15 Lei
Incarcarcator priza
incarcator evod Incarcatorul EVOD pentru tigara electronica este produs de Shenzhen Sailebao Technology Co., Ltd. Si respecta toate conditiile pentru o utilizare in siguranta a acestuia. Specialistii Sailebao va sfatuiesc sa nu depozitati incarcatorul in spatii fierbinti sau umede si sa evitati z..
35 Lei
Incarcator USB
incarcator USB evod ​Incarcatorul EVOD pentru tigara electronica este produs de Shenzhen Sailebao Technology Co., Ltd. Si respecta toate conditiile pentru o utilizare in siguranta a acestuia. Specialistii Sailebao va sfatuiesc sa nu depozitati incarcatorul in spatii fierbinti sau umede si sa evit..
20 Lei
Rezistenta clearomizor EVOD
rezistenta evod Cand vorbim de tigara electronica EVOD, vorbim despre durabilitate si materiale de calitate. Rezistenta clearomizolului tigarii electronice EVOD este usor de schimbat si are o valoare de 2.2 ohm. Pentru o durabilitate mai mare incearca sa nu introduci lichid in cilindrul din inter..
10 Lei
Rezistenta Kanger T2
Rezistenta Kanger T2 este de 1,8 Ω Fiind considerat consumabil, acest produs nu beneficiaza de garantie . ..
10 Lei