Intrebari frecvente

Ce este tigara electronica ?

Tigara elecronica este un dispozitiv alimentat cu baterii cu ajuorul caruia se pot inhala doze de  nicotina  sau non-nicotina sub forma de vapori. Este o alternativa la produsele de fumat ce contin tutun, cum ar fi tigarile, trabucurile sau pipele. Tigara electronica este conceputa sa ofere un gust si senzatie fizica similara cu a tigari din tutun, in timp ce nici un fum sau ardere nu sunt implicate in functionarea acesteia.

Unde pot fuma tigara electronica ?

Tigara electronica EVOD spre deosebire de produsele traditionale din tutun nu produc fum sau scrum ele fiind o alternativa sanatoasa la fumatul tigarilor din tutun putand fi astfel utilizate in spatiile de nefumatori.

De ce tigara electronica EVOD ?

Tigara electronica EVOD este una dintre cele mai apreciate modele de tigari electronice disponibile pe piata, atat din punct de vedere al tehnologiei folosite, dar si al sigurantei utilizarii.

Conceputa special pentru a raspunde cerintelor fiecarui cumparator, tigara electronica EVOD vine cu un pachet de accesorii complet, oferind placere celui care o foloseste. Durabilitatea, aromele, garantia sunt cateva din caracteristicile distinctive ale tigarii electronice EVOD, fiind preferata de multe persoane.

Sunt tigarile electronice mai ieftine decat produsele din tutun traditionale ?

Dupa achizitia unei tigari electronice o sa reduceti costurile lunare cu cca. 70%

 

Livrare si plata

Cand va fi livrata comanda mea ?

Comenzile sunt livrate in 24 de ore din momentul confirmarii comenzii pentru comenzile plasate pana la ora 15 si in 48 de ore pentru comenzile plasate dupa ora 15. Sambata sunt livrate doar coletele din municipiile resedinta de judet. Duminica nu se fac livrari.

Cum platesc contravaloarea coletului ?

Plata coletului se face ramburs in momentul in care primiti coletul de la curier.

 

Acumulatorul tigarii electronice EVOD

Este bateria tigarii electronice incarcata in momentul achizitionarii?

Bateriile tigarii electronice EVOD vin incarcate partial de aceea va recomandam sa le folositi pana se descarca complet iar apoi se le lasati laincarcat pana ce acestea sunt incarcate complet.

Cum imi dau seama ca bateria este descarcata ?

In momentul in care bateria este aproape descarcata veti observa o scadere a cantitatii de vapori generate de dispozitiv. In momentul in care bateria este descarcata complet tigara electronica nu mai produce vapori iar ledul de pe baterie va clipi intermittent de 5 ori.

Cat dureaza incarcarea complete a bateriei ?

Incarcarea complete a bateriei se realizeaza in cca. 2-3 ore.

Cum imi dau seama ca bateria este incarcata ?

In momentul in care bateria este incarcata complet led-ul present pe incarcator isi schimba culoarea din rosu in verde.

 

Clearomizorul EVOD

Cum se poate mari durata de viata a clearomizorului ?

In mod normal durata de viata a clearomizorului este de 2-6 saptamani. De aceea noi recomandam pentru prelungirea duratei de viata ca acesta sa fie curatat in mod frecvent.

Cum se curate clearomizorul ?

Medoda de curatare a clearomizoului este foarte simpla. In cazul clearomizorului EVOD servisabil se desurubeaza rezistenta clearomizorului si impreuna cu clearomizorul se tin in apa cca. 10 minute dupa care se elimina apa din rezistenta si clearomizor si se lasa putin timp sa dispara apa. Dupa aceea se monteaza fara lichid de reincarcare se ataseaza la baterie dupa care se apasa de 2-3 ori pe butonul bateriei pentru ca acesta se se usuce complet dupa care se completeaza cu lichid. In cazul clearomizorului EVOD Mini acesta se pune complet sub jet puternic de apa.

Cum se incarca clearomizorul cu lichid ?

Reincarcarea clearomizorului EVOD

Indepartati prin desfiletare partea de jos a clearomizorului si turnati lichid in interior pe pereti laterali.

ATENȚIE!: Evitați scurgerea lichidului, in timpul reîncărcării, în mijlocul clearomizorului. Aplicați metoda din poza. În caz contrar lichidul va ajunge in mustiucul prin care inhalati.