Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale

Societatea comerciala SC ROM SAVON SRL., in calitate de autor, proprietar, administrator al www.evod.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC ROM SAVON SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre client.

SC ROM SAVON SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de client prin intermediul site-ului www.evod.ro prin efectuarea de comenzi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de client va fi considerata si va reprezenta consimtamintul acestuia expres ca datele  personale sa fie folosite de SC ROM SAVON SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand se furnizeaza datele cu caracter personal, SC ROM SAVON SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile clientului;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-a achizitionat in sistem on-line si a  furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele www.evod.ro sau ale firmelor partenere;

SC ROM SAVON SRL  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC ROM SAVON SRL si ale site-ului www.evod.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.evod.ro implica:

efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.evod.ro, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul clientului in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.